3 x de origineelste kraamcadeaus

Origineel en persoonlijk

Op zoek naar een origineel en persoonlijk kraamcadeau? Wij geven je de 3 meest persoonlijke en originele opties. 

1. Een geboortebord

Een geboortebord is een houten bord van 30 x 30 cm waar de geboortegegevens op gegraveerd worden én waar de naam van het kindje op staat dat gelaserd is uit goudkleurig spiegelplexiglas. De naam wordt op het houten bord geplakt waardoor het ontwerp diepte krijgt. 

2. Een naamring

Een naamring is een houten ring met naam van het kindje in de ring. Het geheel is gesneden uit één stuk hout. In de ring zitten 3 magneten waardoor je de ring kunt 'versieren' en verder kunt personaliseren. Wil jij er dieren op? Bloemen? Of een bordje met daarop de geboortegegevens gegraveerd? Er komen regelmatig nieuwe collecties elementen waardoor je de naamring kunt blijven veranderen en zo elke keer een nieuw ontwerp aan de muur hebt hangen. 

3. Een kraamTUINTJE

Een kraamTUINTJE is naar eigen wens samen te stellen. Misschien goed om even kort te vertellen wat het TUINTJE inhoudt. Een TUINTJE is een houder met 5 gleuven. We noemen het ook wel een seizoenshouder of bijzondere momenten houder. In deze houder (de "grond") kun je zelf bepalen wat je zet. Ga jij voor een TUINTJE van je gezin door silhouetten van je gezinsleden te laten maken door ons? Of ga je voor een bloemenTUINTJE? Er is van alles mogelijk, waardoor je steeds de houder, oftewel jouw TUINTJE, kunt aanpassen aan het moment. Een verjaardag, feestdagen, seizoenen of een ander bijzonder moment kunnen de aanleiding zijn om jouw TUINTJE om te toveren.

Zo kun je dus ook een kraamTUINTJE samenstellen door bijvoorbeeld de geboortegegevens van het kindje te laten graveren in een element en/of een silhouette van het kindje. Een tekening van het kindje of het gezin op hout kan natuurlijk ook! Ook deze (max. formaat A4) passen in het TUINTJE.