Let op! Vanwege grote drukte hanteren wij een levertijd van ongeveer 3 weken op onze gepersonaliseerde kunstwerken. Heb jij hem sneller nodig? Mail voor de mogelijkheden.

Acties bestaande klanten

Joeff got a surprise!

Voor een ieder die ooit bij ons al een (houten) lijntekening heeft laten maken, hebben wij héél leuk nieuws! We hebben een aantal nieuwe producten toegevoegd die je inmiddels erbij kunt bestellen als je gaat voor een portret van onze hand. Deze nieuwe producten willen we jullie als bestaande klant van Joeff uiteraard ook aanbieden! Bij deze! ;)

Extra leuk... al deze nieuwe producten zijn nu te verkrijgen met 'Vaderdag-korting'!

Belangrijk: Bestel je één van deze producten dan is het voor ons heel fijn als je bestelt via hetzelfde e-mailadres of met dezelfde naam, dan kunnen wij jouw ontwerp makkelijk terugvinden. 

Lees gauw verder voor de leuke acties!

Jouw lijntekening op ansichtkaarten en/of op een poster!

Heb je ooit bij ons een minimalistische lijntekening of houten lijntekening laten maken? Dan kun je deze nu bestellen bij ons, afgedrukt op ansichtkaarten (set van 10) of als poster (A3 formaat). Deze kaarten worden (net als onze andere kaarten) gedrukt op papier van 100% landbouwafval. 

Normaal €14,95, nu voor een speciale Vaderdagactie-prijs. Bekijk het product hier!

Jouw lijntekening op een houten sleutelhanger!

Jouw minimalistische lijntekening of houten lijntekening graveren we op een houten sleutelhanger. 

Normaal €12,95, nu voor een speciale Vaderdagactie-prijs. Bestel 'm hier!

Heb je ooit al een houten lijntekening bij ons laten maken?

Dan kun je deze lijntekening nu ook bestellen in een 30 cm hoge, zwarte variant in een houten houder. Portretten komen zó mooi uit in een houder. En ideaal, want in dit formaat past dit portret in houder heel mooi op en in vrijwel elke kast. 

Normaal €30, nu voor een speciale Vaderdagactie-prijs. Bestel 'm hier!