Zwangerschapsshoot: professionele foto's + gepersonaliseerd portret of houten silhouette

Yes, het is weer zover! Samen met Nienke van Nienke in Beeld hebben we al diverse DUO SHOOTS georganiseerd! Nienke maakt de meest mooie foto's. Ken je haar nog niet? Check haar Instagram

Voor wie is deze zwangerschapsshoot?

Voor iedereen die van mooie foto's houdt én van gepersonaliseerd design ;). Voor iedereen die zichzelf een cadeau wil geven. 

 

Wat houdt deze duo shoot precies in?

Op zondag 5 september gaat de DUO SHOOT plaatsvinden. Op die dag hebben we meerdere plekjes beschikbaar. Stuur ons een e-mail of berichtje via Instagram.

Nienke maakt in max. 30 minuten de meest mooie foto's van je. We hebben hiervoor een prachtige locatie in Zwolle uitgezocht, waar we zowel binnen als buiten (afhankelijk van het weer) heel mooie plekjes hebben om te shooten. Het is een industriële omgeving, dus houd hier rekening mee als dit niet de stijl is die je mooi vindt. 

Wat krijg je van Joeff?

Je kunt kiezen:

OF: een wij maken aan de hand van één van de foto's een minimalistische lijntekening. Deze laten we drukken op papier van 100% landbouwafval en krijg je later thuisgestuurd. 

OF: jouw silhouette zoals die op één van de foto's krijg je uitgesneden uit hout. Dit gepersonaliseerde silhouette krijg je inclusief een houder. Dit is ons TUINTJE product. 

Wat krijg je naderhand?

Naast een fijn coronaproof uitje op een te gekke locatie krijg je:

♥ minimaal 5 bewerkte, hoge resolutie foto's digitaal toegestuurd. 

♥ 1 minimalistische lijntekening van één van de foto's, gedrukt op papier van 100% landbouwafval. Bekijk hier voorbeelden van zo'n minimalistische lijntekening én lees hier meer over ons papier. Deze krijg je binnen 1 à 2 weken na de shoot van ons thuisgestuurd. OF je kiest voor het houten silhouette inclusief houten houder. 

Waar is de duo shoot?

Op een industriële locatie in Zwolle. De precieze locatie ontvang je van ons per e-mail wanneer je je hebt aangemeld voor één van de plekjes. 

Hoe lang duurt het?

De fotoshoot duurt ongeveer een halfuur. 

Actieprijs!

De kosten zijn €185,- excl. btw.

 

Aanmelden?

Wil je erbij zijn? Leuk! Reserveer jouw plekje door ons te mailen op: joeffdesign@gmail.com en geef hierbij eventueel jouw voorkeurstijd op.