Gepersonaliseerde wanddecoratie voor de kinderkamer

Persoonlijke en unieke kinderkamer

Een kinderkamer is voor interieurliefhebbers vaak de ruimte om helemaal los te gaan. Je wilt toch een fijne, veilige en gezellige kamer maken waar je kindje lekker in speelt en (hopelijk) slaapt ;). Een fijne kast/commode, boekenrekjes met de mooiste boekjes, een lekker kleed én natuurlijk iets moois aan de muur. Een gepersonaliseerd design maakt het plaatje écht compleet.

Gepersonaliseerd design in de kinderkamer

Heb jij al een geboortebord van je kindje aan de muur? Op een houten geboortebord worden de geboortegegevens gegraveerd en de naam van je kindje wordt gelaserd uit goudkleurig spiegelplexiglas. Dit plexiglas wordt op het bord geplakt, waardoor de naam er echt uitspringt. 

Ook een naamring is een origineel en gaaf design om aan de muur van je kinderkamer te hangen. Het is een ring + naam uit één stuk hout gelaserd. In de ring zitten 3 magneten, zodat je de ring kunt 'versieren' met losse elementen. Zo kun je jouw naamring versieren met bloemen of dieren of nog verder personaliseren door er een element op te 'klikken' waarop de geboortegegevens zijn gegraveerd. Er worden regelmatig nieuwe collecties elementen ontworpen waardoor je de naamring steeds een nieuwe look kunt geven. 

Ontworpen en gemaakt in Zwolle

Alle producten worden door Joeff ontworpen en gemaakt in Zwolle. Met behulp van een lasermachine worden de graveringen en uitsnedes gemaakt. Heb je een speciaal ontwerp voor ogen? Stuur ons een berichtje en vraag naar de mogelijkheden.