TUINTJE | Joeff

Een TUINTJE | Joeff

Wat leuk dat je onze TUINTJES komt bekijken! Met een TUINTJE creëer je jouw unieke, persoonlijke verzameling van standaard en/of gepersonaliseerde elementen. 

     

 

Wat staat er in jouw TUINTJE?

Ga jij voor een TUINTJE vol bloemen, een gedenkTUINTJE, een feestTUINTJE of zet jij je TUINTJE vol met silhouetten van je gezin; een gezinsTUINTJE. Wij zijn benieuwd!

 

Hoe werkt het TUINTJE?

Het TUINTJE bestaat uit één stuk 'grond' waar alle elementen in gezet kunnen worden. Dat stuk grond is de basis van een TUINTJE. Het stuk grond is gemaakt van prachtig populieren hout en heeft 5 sleuven waardoor je diepte in de tuin kunt creëren. Deze houder is 30 x 12 cm.

TUINTJE JOEFF houder
TUINTJE Joeff houder close-up

 

De verschillende elementen van een TUINTJE

Van ontwerpen laadt onze batterij op ;) dus dat blijven we doen. We ontwerpen regelmatig nieuwe elementen voor in een TUINTJE dus houd ons via @joeff_design of hier op joeff.nl in de gaten. 

Op dit moment kent het TUINTJE 3 'basishouders' die gebruikt kunnen worden om elementen door middel van een magneet op te klikken. Een hoge, lage en ronde houder.

TUINTJE JOEFF de elementen houders

 

Een magneet! 

Door middel van een magneet 'klik' je de losse elementen op de houder. Ideaal, want zo kun je makkelijk wisselen en jouw TUINTJE steeds weer mooi in bloei zetten ;). 

Bloementuintje JOEFF - Creatief designFeesttuintje Joeff creatief designBloementuintje Joeff creatief design

 

Hoe is het TUINTJE ontstaan?

Vanuit een behoefte om 'blij te worden van minder'. Dat klinkt misschien gek voor wie nieuwe producten maakt en deze het liefst in elk huis ziet terugkomen ;). We wilden graag iets ontwikkelen waarmee je kan variëren. We zijn zelf niet zo'n fan van veel prullaria en houden meer van een minimalistische stijl. Met een TUINTJE kun je door wijziging van de elementen een nieuwe sfeer/stijl creëren. 

 

Creatief design van Joeff

 

Gepersonaliseerd TUINTJE Joeff creatief design