Een uniek huwelijkscadeau

Een houten portret als huwelijkscadeau

Voor een huwelijk mag het cadeau voor het bruidspaar vaak net even wat specialer zijn dan voor welke andere gelegenheid dan ook. Persoonlijke geschenken hebben altijd een bijzondere betekenis en een houten portret is een prachtig en uniek trouwcadeau dat de liefde van het bruidspaar op een speciale manier kan vieren. 

Het houten portret kun je natuurlijk cadeau geven aan een bruidspaar, maar ook als bruidspaar jezelf cadeau doen ;).

Het unieke karakter van een houten portret

Een houten portret is op zichzelf al een uniek en opvallend kunstwerk. Het gebruik van hout als materiaal geeft het portret een warme uitstraling, waardoor het zich onderscheidt van traditionele foto's of schilderijen. Wat deze houten lijntekening echter nog specialer maakt, is het feit dat het lijn voor lijn met de hand getekend is. Dit wordt gedaan aan de hand van een foto die door jou als klant bij het bestellen wordt geüpload.

Uniek en persoonlijk huwelijkscadeau: een houten portret lijntekening van Joeff

Het proces van het geven van een houten portret

Er wordt tijdens het bestellen van het portret een foto gekozen en geüpload. Aan de hand van deze foto wordt een lijntekening gemaakt. Deze tekening wordt lijn voor lijn met de hand getekend. Dat is best een tijdrovend klusje. We willen namelijk dat, ook al is het beeld abstracter, er zeker sprake is van herkenning in het houten portret. Door de houding, kleding en/of het kapsel.

Wanneer de tekening klaar is, wordt deze gedeeld met de klant zodat beoordeeld kan worden of de tekening klaar is om uit hout te laten laseren. 

De tekening is akkoord? Dan kan de lasermachine aan. Uit populierenhout, walnootfineer of zwart mdf wordt de tekening gelaserd. Daarna wordt deze zorgvuldig verpakt en op de post gedaan. *Update: we hebben kleur toegevoegd! Deze lijntekeningen worden gelaserd uit acrylaat. Prachtig en in verschillende kleuren mogelijk.

Een cadeaubon kan natuurlijk ook!

Nog niet zeker over de foto? Of wil je het bruidspaar een houten portret cadeau doen en hen zelf laten kiezen? Dat kan! Geef in dat geval een cadeaubon. Deze wordt netjes ingepakt en opgestuurd of je mag aangeven dat je deze digitaal wilt ontvangen en dan krijg je uiteraard de verzendkosten retour. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd