Levertijd

Levertijd standaard producten

De levering van standaard producten waarbij er geen personalisatie nodig is, proberen wij binnen 3 werkdagen te verzorgen. 

Levertijd gepersonaliseerde producten met proefontwerp

Voor gepersonaliseerde producten waarbij wij eerst een proefontwerp maken (denk aan: portret afgedrukt op papier of gelaserd uit hout) rekenen wij gemiddeld 14 dagen tot aan het proefontwerp. Het proefontwerp ontvang je per mail. Wanneer het proefontwerp akkoord is, rekenen we nog 3 dagen voor het verzorgen van de print en het versturen. 

Levertijd gepersonaliseerde producten zonder proefontwerp

Voor gepersonaliseerde producten waar geen sprake is van een proefontwerp, rekenen wij gemiddeld 7 dagen. 

Eerder nodig?

Heb jij je bestelling eerder nodig of écht voor een bepaalde datum? Stuur ons dan even een berichtje op Instagram of mail naar joeffdesign@gmail.com, dan kijken we graag even of het lukt om jouw bestelling in te plannen. 
Let op: wij zijn altijd afhankelijk van een externe bezorgdienst. Om die reden kunnen we een levering voor een bepaalde datum nooit met 100% zekerheid garanderen. Mocht je in de buurt van Zwolle wonen (of het geen probleem vinden om een stukje te rijden) dan kun je uiteraard ook altijd met ons een ophaal afspraak maken.