Creatief design | Gratis verzending vanaf €35,-

Wie zijn wij?

 

Wie is Joeff?

Wij zijn Charlotte en Karlijn. Beiden getrouwd en moeder van 2 kinderen. We leerden elkaar kennen tijdens de zwangerschap van onze 2e. We bleken beiden een dochter te hebben van (op 3 weken na) evenoud en ook onze jongens schelen slechts 9 dagen. We deelden onze passie voor illustreren en toen ook nog bleek dat we dezelfde lievelingschips hebben (Heinz Ketchup!) kon de vriendschap niet meer stuk ;). 

Joeff: Creatief design

Naast de gezamenlijke liefde voor dezelfde chips, delen we de passie voor ontwerpen. We zijn allebei altijd 'die creatieve' in de groep. Al gauw gingen onze gesprekken over onze passie om mooie producten te ontwerpen en ontwikkelen, maar waar begin je? 

We kwamen erachter dat die vraag alleen beantwoord kon worden door het 'gewoon' te gaan doen en dan zou de vraag 'waar begin je?' vanzelf beantwoord worden. 

We gingen hard van start met het tekenen van portretten. Niet alleen het tekenen zelf werden we blij van...vooral ook van het maken van 'iets betekenisvols' voor iemand anders. Hier wilden we meer mee. We kochten een lasermachine en zijn op dit moment veel nieuws aan het ontwerpen en ontwikkelen. Daarin blijft het mogelijk maken om producten te personaliseren een rode draad binnen ons bedrijf. 

 

Waarom de naam Joeff?

Joeff is een samenvoeging van de namen van onze zoons: Stef en Joep. Door hen hebben we elkaar leren kennen en dat is echt een vernoeming waard ;). 

Over onze dromen en ondernemersavonturen houden we je op de hoogte via onze Instagram. Maar ook op Pinterest zijn we steeds actiever. Zien we je daar? :)

Liefs, 

Charlotte en Karlijn

 

Foto's: Nienke in Beeld
.