Wie zijn wij?

Joeff maakt design persoonlijk.  

Wie is Joeff?

Wij zijn Karlijn en Charlotte. Creatieve makers in hart en nieren. Het klinkt wellicht wat cliché, maar als je altijd 'die creatieve' in de groep bent, dan komt er een moment dat je voelt dat je daar ook écht iets mee moet gaan doen. 

Inmiddels hebben we een mooi aanbod (gepersonaliseerde) producten en is er nog van alles in ontwikkeling. 

Een klein stukje geschiedenis

We leerden elkaar kennen tijdens de zwangerschap van onze 2e. We bleken beiden een dochter te hebben van (op 3 weken na) evenoud en ook onze jongens schelen slechts 9 dagen. We deelden onze passie voor ontwerpen en illustreren en toen ook nog bleek dat we dezelfde lievelingschips hebben (Heinz Ketchup!) kon de vriendschap niet meer stuk ;). 

De gezichten achter Joeff.nl

Joeff: Jouw design

Met enkel de passie en een droom om mooie producten te ontwerpen en ontwikkelen was Joeff nog niet van de grond. Maar waar begin je? 

We kwamen erachter dat die vraag alleen beantwoord kon worden door het 'gewoon' te gaan doen en dan zou de vraag 'waar begin je?' vanzelf beantwoord worden. 

We gingen hard van start met het tekenen van portretten. Niet alleen het tekenen zelf werden we blij van...vooral ook van het maken van 'iets betekenisvols' voor iemand anders. Hier wilden we meer mee. We kochten een lasermachine en ons ontwerp hart ging nog sneller kloppen. Alles leek ineens mogelijk. 

Inmiddels zijn we zo hard gegroeid dat we de productie vrijwel volledig hebben uitbesteed. Juist zodat wij blijven doen waar we het gelukkigst van worden: ontwerpen, ondernemen, werken aan een mooi merk. Een plek waar je als klant komt omdat je weet dat er altijd iets unieks, bijzonders, persoonlijks te vinden is. Voor dat ene speciale cadeau. 

Waarom de naam Joeff?

Joeff is een samenvoeging van de namen van onze zoons: Stef en Joep. Door hen hebben we elkaar leren kennen en dat is echt een vernoeming waard ;). 

Over onze dromen en ondernemersavonturen houden we je op de hoogte via onze Instagram. Maar ook op Pinterest zijn we steeds actiever. Zien we je daar? :)

Liefs, 

Charlotte en Karlijn

Joeff.nl voor dat ene speciale cadeau

.