Wat kun je allemaal met de buiten geboortebloem van Joeff?

Een bloem voor binnen én buiten

De geboortebloemen zijn sinds november 2021 een grote hit in onze webshop. We zijn er zelf ook nog steeds verliefd op! Het is zowel een tof item in je interieur als een persoonlijke toevoeging. Want voor wie het concept nog niet kent: elke maand kent haar eigen bloem. Sommige maanden hebben zelfs 2 bloemen symbool staan. 

 

Geboortebloemen in de tuin of bij een graf

Een wens van velen; of de geboortebloemen ook buiten gezet konden worden. Niet alleen als prachtige versiering van de tuin, maar ook een heel mooi betekenisvolle, symbolische toevoeging bij een graf. De geboortebloem was in z'n kleine vorm al een mooi symbool ter herinnering aan iemand, maar in deze grote vorm gemaakt uit acryl nu ook geschikt om bij een graf te plaatsen. 

Buitenbloemen van een duurzaam materiaal

De bloemen zijn gemaakt van gerecycled acrylaat en zijn bovendien weer volledig te recyclen in hetzelfde materiaal. Een circulair materiaal dus. Er is naast het materiaal zelf ook voor het productieproces veel oog voor duurzaamheid. Zo wordt het materiaal volledig koolstofvrij geproduceerd. Dit maakt dit acryl de meest duurzame variant. 

Een lichtje in de tuin!

Ineens zie je vanuit je ooghoek een lichtje branden. Wat is dat? De gekleurde varianten van deze buitenbloemen zijn fluorescerend en hebben daarmee een randje dat licht lijkt te geven wanneer het licht erop valt. 

De buitenbloem als planttopper binnen

Ja, we hebben even getwijfeld of we het geen 'planttopper' moesten noemen, afgeleid van de bekende taarttoppers. De geboortebloemen voor buiten zijn namelijk ook te gek om binnen bij je planten in de aarde te steken. Zo versier je elke plant! 

De buitenbloem als taarttopper

En dat brengt ons natuurlijk bij de taarttopper, want ja ook daar kun je de bloem natuurlijk in eerste instantie voor gebruiken! De taart als cadeauverpakking van de bloem; dat is nog eens feestelijk! 

 

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd