Werkwijze portrettekeningen

 

Bestellen van een portrettekening van Joeff

Hier kun je jouw portret bestellen. Je komt op een pagina waar je gaat kiezen voor een bepaalde stijl. Ga je bijvoorbeeld voor een minimalistisch portret of een abstracte? Of wil je het portret op hout gegraveerd hebben? Vind je het lastig om een stijl te kiezen? Kijk dan even hier.

Bij het bestellen kun je aangeven hoeveel personen getekend moeten worden, je kunt kiezen uit het formaat papier waarop je de tekening gedrukt wilt hebben en je upload de foto waar het om gaat. Kies een foto van hoge kwaliteit voor optimaal resultaat. Heb je nog een specifieke wens of toevoeging? Geef dit dan aan bij de 'opmerkingen'. Wanneer jij een bestelling geplaatst hebt, ontvang jij direct een bevestigingsmail. 

 

 Worden de portretten handgetekend?

Absoluut! Wij tekenen de portretten op een iPad. Ze worden dus digitaal met de hand getekend. 

Aan de slag!

Zodra er een order geplaatst is, gaan wij aan de slag! Mocht de foto toch te onduidelijk zijn of wanneer wij nog vragen hebben over jouw specifieke wensen, dan zullen wij via de mail contact leggen. 

 

Je krijgt eerst een proefontwerp

Binnen één week ontvang je een proefontwerp, omdat we je éénmalig de mogelijkheid willen geven nog iets aan te passen aan het ontwerp. Ben je helemaal tevreden? Dan laten wij het ontwerp professioneel drukken op prachtig papier, gemaakt van landbouwafval. 

 

Verzending

Hoeveel dagen het duurt vanaf het moment van bestellen tot het moment dat de postbezorger met jouw "Joeff design" aan de deur staat, hangt af van hoe snel wij akkoord krijgen op het proefontwerp en of er dagen tussen zitten waarop er geen post bezorgd wordt. 

 

Ontvangst

Heb jij jouw bestelling thuis ontvangen? Wij vinden het erg leuk om te zien welk mooi plekje de dit gekregen heeft. Deel dit met ons via Instagram of Facebook met #joeff of stuur ons een mailtje!

 

Let op!

Joeff is niet aansprakelijk voor eventuele fouten die het gevolg zijn van verkeerd aangeleverde gegevens.