Werkwijze portrettekeningen

 

Bestellen van een (houten) portret(tekening) van Joeff

Hier kun je jouw portret bestellen. Je kunt kiezen uit een portrettekening die gedrukt wordt op papier, KOPPIES of een (houten) lijntekening die gelaserd wordt uit acryl of hout.  

Bij het bestellen kun je aangeven hoeveel personen getekend moeten worden, het gewenste formaat en je upload de foto waar je de tekening van gemaakt wilt hebben. Kies een foto van hoge kwaliteit voor optimaal resultaat. Heb je nog een specifieke wens of toevoeging? Geef dit dan aan bij de 'opmerkingen'. Wanneer jij een bestelling geplaatst hebt, ontvang jij direct een bevestigingsmail.  

Worden de portretten handgetekend?

Absoluut! Wij tekenen de portretten op een iPad. Ze worden dus digitaal met de handgetekend. 

Aan de slag!

Zodra er een order geplaatst is, gaan wij aan de slag! Mocht de foto toch te onduidelijk zijn of wanneer wij nog vragen hebben over jouw specifieke wensen, dan zullen wij via de mail contact leggen. 

 

Je krijgt eerst een proefontwerp

Binnen 3 tot 4 weken ontvang je een proefontwerp, omdat we je éénmalig de mogelijkheid willen geven nog iets aan te passen aan het ontwerp. Ben je helemaal tevreden? Dan laten wij het ontwerp professioneel drukken op prachtig papier, gemaakt van landbouwafval of laten we de tekening laseren uit hout of acryl.

 

Verzending

Hoeveel dagen het duurt vanaf het moment van bestellen tot het moment dat de postbezorger met jouw "Joeff design" aan de deur staat, hangt af van hoe snel wij akkoord krijgen op het proefontwerp en of er dagen tussen zitten waarop er geen post bezorgd wordt. 

 

Ontvangst

Heb jij jouw bestelling thuis ontvangen? Wij vinden het erg leuk om te zien welk mooi plekje de dit gekregen heeft. Deel dit met ons via Instagram of Facebook met #joeff of stuur ons een mailtje!

 

Let op!

Joeff is niet aansprakelijk voor eventuele fouten die het gevolg zijn van verkeerd aangeleverde gegevens.